Uw partner

Al 30 jaar

 

Van Eijk Meubel en Interieurbouw BV is een in Nieuw-Lekkerland Zuid Holland gevestigd middelgroot meubel- en interieurbouwbedrijf. Al ruim 30 jaar is Van Eijk partner in interieurbouw voor architecten, designbureaus, aannemers en opdrachtgevers uit de kantoorinrichting, woonhuizen, horeca, zorginstellingen, winkelbedrijven en museums.

 

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround meubel- en interieurbouwbedrijf met een eigen geautomatiseerde meubelfabriek, Solid Surface-afdeling, tekenafdeling en eigen projectbegeleiders. Uw complete meubelmaatwerk is daarom bij ons in bekwame handen. Daarbij zijn wij VCA-gecertificeerd en gebruiken we waar mogelijk FSC-gekeurd hout.

 

Solid Surface-verwerking vanuit eigen huis

 

Solid-Surface staat voor een hoogwaardige en duurzame afwerking die als bijzonderheid vrijwel iedere denkbare vormgeving mogelijk maakt. Dankzij deze specialistische techniek worden uw interieur en meubelen naar een exclusief hoger niveau getild.

 

werkzaamheden

Totaal Afbouw

 

Behalve dat wij uw partner zijn in het maken van meubel- en interieurmaatwerk en projectbegeleiding, kunnen wij interieurprojecten compleet voor u opleveren. Tot in de puntjes verzorgen wij totale afbouwprojecten inclusief vloeren, wanden, plafond, verlichting, installatiewerk, airco, schilderwerk, stucwerk, stoffering enzovoort. Dit totaalpakket scheelt u veel tijd en geeft vooraf een goed zicht op de totale begroting van uw project.

 

Kantoren

 

In de kantoorbranche hebben wij een zeer ruime ervaring. We maken zowel moderne als klassieke kantoorinterieurs. Daarbij moet u denken aan receptiebalies, kasten, bureaus, tussenwanden compleet tot in het kleinste detail passend in de stijl van het ontwerp. Dit alles ompleet opgeleverd. Solid-Surface afwerking speelt in deze een steeds belangrijkere en exclusievere rol.

 

Woonhuizen

 

Naast bedrijfsprojecten bewegen wij ons ook op de markt van luxe woonhuizen. Zoals o.a. het compleet inrichten van villa’s, bungalows, woonboerderijen tot en met het turnkey opleveren van een penthouse.

 

Horeca

 

Horeca is voor ons eveneens geen onbekend terrein als het gaat om ontwerp, advies en het verbouwen van complete restaurants. Zeker gezien de complexiteit van de vele disciplines is een totaal afbouw coördinatie op z’n plaats.

 

Zorgsector

 

Vele afbouwprojecten in de zorgsector staan op onze naam. Levering van balies geheel op maat, losse afscheidingen en wandaftimmeringen zijn stuk voor stuk mogelijk. Bedenk dat met het totaal opleveren inclusief alle aansluitende werkzaamheden, we veel zorgen bij u vandaan nemen.

 

Diversen

 

Uiteenlopende andere projectwerkzaamheden voeren wij uit. Daarbij moet u denken aan winkelinterieurs, museums en bijzondere meubelonderdelen voor openbare ruimtes en winkelcentrums en dergelijke.

 

 

AANVULLEND

Interieurtekenwerk

 

Voor u als opdrachtgever maken wij in principe altijd een eerste besprekingsschets. Vervolgens een compleet ontwerp waaraan gekoppeld een uitvoeringstekening. Plus dat alle ‘tussendoor-veranderingen’ daarop worden bijgehouden. Zeer belangrijk als het gaat om totale afbouwwerken.

 

Begeleiding

 

Alle interieur- en totale afbouwprojecten worden door onze projectbegeleiders gecoördineerd tot alles is gerealiseerd en opgeleverd.

 

Besprekingsruimte

 

Onze projectbegeleiders, opdrachtgevers, ontwerpers en uitvoerders vinden het prettig dat de werkbesprekingen in Nieuw-Lekkerland worden gehouden.  Daar bevindt zich namelijk onze volledig ingerichte showroom die tevens voorzien is van de nodige afbouw- en interieurbouw materialen. Ter plekke kunnen de tekenwerkzaamheden worden afgehandeld wat alles bij elkaar kostenbesparend werkt.

 

0184 684790